EasTerTimE

Weblog over mijn Schotse Collie Easter. Zij is geboren op 2e paasdag, 17 april 2006 en kwam afgelopen zondag de 11e juni bij mij wonen.

23.10.06

J.H.V.D.
















Gisteren
was een leuke gezellige dag! het was de zogenaamde Jongehonden dag van de collieclub.Easter had ik ook ingeschreven,verkeerd weliswaar, maar dat was volgens het secretariaat geen probleem. Alleen hadden zij ook een fout gemaakt en Easter's geboortedatum stond in de catalogus op 17-06-06, twee maanden later dus. Easter zou dus nog maar net 4 maandjes jong zijn. Goed, we hebben het maar zo gelaten maar misschien was dat achteraf toch niet zo'n slimme zet. Er waren 14 honden in deze eerste klasse ingeschreven waarvan Easter dus de oudste was. Gunstig zou je zeggen,maar niet als de keurmeester denkt dat ze pas 4 maanden is, want dan is ze best groot....!

In ieder geval waren we meteen om 10 uur aan de beurt en dat was best jammer, Easter voelde zich totaal niet op haar gemak in die grote sportzaal vol met blaffende honden en gepiep van allerlei speelgoedbeestjes enzovoort.Ze liet zich dus ook niet zomaar betasten en tandjes kijken was al helemaal niet haar bedoeling meer! Op de foto zie je dan ook een erg bange Easter in de handen van Mrs. Biggs, de keurmeester. Ook haar kaalgeschoren buik was natuurlijk ook iets wat misschien niet helemaal lekker getimed was, hierdoor lijkt het alsof ze hooge pootjes heeft en geeft dus ook een vertekend beeld. Het lopen ging wél goed,ze hapte niet naar me, dus die oefeningen zijn het waard geweest!Easter behoorde niet tot de mooiste 8 maar had ondanks dat toch wel een mooi rapportje. In ieder geval heeft ze weer wat ervaring opgedaan en daar gaat het op zo'n jonge honden dag toch eigenlijk om! Volgende keer beter!