EasTerTimE

Weblog over mijn Schotse Collie Easter. Zij is geboren op 2e paasdag, 17 april 2006 en kwam afgelopen zondag de 11e juni bij mij wonen.

25.11.06

Ahoy


Dit heeft eigenlijk helemaal niets met Easter te maken, maar ik vond het zo geweldig dat ik toch even een fotootje wil plaatsen! Gisteren zijn we naar "Het feest van Sinterklaas" geweest in Ahoy Rotterdam. Toen we s' morgens wakker werden zaten de kaartjes in mijn schoen en konden we er s' middags al naartoe! We zaten erg goed en Daatje heeft Americo zelfs aangeraakt! Deze schimmel was trouwens wel goed gesocialiseerd zeg; op een paar huppelpasjes na, gedroeg ie zich prima! Jammer dat hondjes niet mee naar binnen mogen..... het zou een goede socialisatie-les voor ze zijn!

1 Comments:

At 9:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Leuk! Jammer dat Easter er niet bij was, kon ze met Sint op de foto :-)
Ik ging vandaag boodschappen doen en Sint en Piet waren op het winkelplein. Ik heb een fiets met een vrolijke kleur en toen ik buiten kwam lagen er pepernoten op mijn zadel. Ik hang mijn tassen aan mijn fiets en ik word op mijn schouder getikt. Een klein pietje geeft me weer wat pepernoten. Heeft ook niks met Mitch te maken, maar ik vond het ook wel grappig
:-)

 

Een reactie posten

<< Home