EasTerTimE

Weblog over mijn Schotse Collie Easter. Zij is geboren op 2e paasdag, 17 april 2006 en kwam afgelopen zondag de 11e juni bij mij wonen.

9.5.07

Hondenmepper

Vanmorgen las ik dit stukje in de krant, vreselijk, dat iemand zoiets doet hè?!
Wat vinden jullie?

Politie opent jacht op Bodegraafse hondenmepper.
De Bodegraafse politie stelt een onderzoek in naar een hondenmepper die zijn eigen Beagle zou hebben doodgeschoten. Dat gebeurde nadat de Dierenbescherming zware druk uitoefende. De dode Beagle werd twee weken geleden gevonden langs de Oude Bodegraafseweg ter hoogte van de tunnel onder de N11.
De dierenambulance nam het dier mee en stopte het in de vriezer. Dat is een standaard procedure. Zo kan de eigenaar in de gelegenheid worden gesteld het dier te identificeren. Alleen meldde zich geen eigenaar.

Wel belde een anonieme getuige naar de Dierenbescherming. Deze vrouw verklaarde te hebben gezien dat een man een hond ter hoogte van de tunnel doodschoot. Uit nader onderzoek van de Beagle met röntgenapparatuur bleek de hond inderdaad te zijn gedood door een kogel. De Dierenbescherming deed daarop aangifte bij de politie. Inmiddels meldden zich ook andere tipgevers. Die vertelden dat de hondenmepper met trots liep rond te bazuinen dat hij zijn eigen dier had afgemaakt.

1 Comments:

At 8:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik heb hier écht geen woorden voor!!!!

 

Een reactie posten

<< Home