EasTerTimE

Weblog over mijn Schotse Collie Easter. Zij is geboren op 2e paasdag, 17 april 2006 en kwam afgelopen zondag de 11e juni bij mij wonen.

15.6.06

mijn zusje....



Vlak voordat ik Easter meenam naar huis heb ik nog een showfotootje genomen van haar en haar zusje Soraya ( Shariza She will be loved )
Zijn het geen schatjes????

3 Comments:

At 7:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hai Easter. Alles goed bij jou, met mij wel, heb het hier best naar mijn zin. Lekker buiten spelen, en de grote honden beginnen me nu ook aardig te vinden, ik ben totaal niet bang voor ze, wil alleen maar spelen.Een dikke knuf van je zus Soraya

 
At 11:58 a.m., Blogger EasTerTimE said...

@anonymous
Hey lieve Soraya!
Ja,hier gaat het ook goed hoor! Jammer dat ik geen hondjes hier heb,alleen maar van die blazende kapsones katten die net doen of ze me niet leuk vinden! en ze eten ook nog mijn brokje op als ik even in de tuin ben! Nu zijn ze nog groter dan ik,maar wacht maar,ik krijg ze wel! een dikke knuffel terug!

 
At 1:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nou ja zeg,jouw brokjes opeten? Moet je niet pikken hoor.Ach ja,één hond is ook maar niks,samen sta je sterker.Ik zal mijn vrouwtje wel eens vragen of ze niet eens met jouw vrouwtje gaat praten, want dit kan echt niet.Hou je taai meid, het gaat allemaal goed komen.PS heb jij je prik al gekregen? Ik moet vrijdag.Knuf van Soraya

 

Een reactie posten

<< Home